Mocht je voor de eerste keer naar de salon komen weet u misschien niet wat de verschillende behandelingen zijn en wat exact de verschillen zijn.

Om het iets duidelijker te maken hieronder een kleine samenvatting.

GELLAK met VERSTEVIGING:

Is het minst sterke product van mijn behandelingen en staat dus op niveau 1 qua sterkte. Dit is vooral geschikt voor mensen met sterke nagels en voor een enkele keer bv een keer een feestje.

B-GEL(BIAB-RIAB)

Deze behandeling is voor de korte nagel. Het product is flexibel en dient elke 3-4weken te worden bijgewerkt. De B-gel behandelingen staan in de salon op niveau 2 qua sterkte aangezien hierbij alleen een minimale verlenging kan worden verkregen.

POLYGEL/POWERGEL 

Deze behandeling is voor de langere nagels. Het product is ook flexibel maar heeft wel een sterkere structuur. Ook dit product moet elke 3-4 weken worden bijgewerkt. Deze behandeling staat op niveau 3 qua sterkte.

GEL NAGELS 

Gelnagels zijn 1 van de oudste behandelingen en zijn sterk maar ook iets flexibel. Deze nagels moeten elke 3-4 weken bijgewerkt worden en staan op niveau 4 qua sterkte. 

ACRYL NAGELS 

Ook de acrylnagels behoren tot de oudste behandelingen en zijn super sterk maar ook het minst flexibel. Acrylnagels zijn over het algemeen het meest gekozen product al zijn de Poly/Powergel tegenwoordig een hele sterke 2de. Ook dit product moet elke 3-4 weken worden bijgewerkt en staan op niveau 5 qua sterkte.

Wat je keuze is ligt aan verschillende dingen. Tijdens de behandelingen bespreken we wat voor jouw nagels de beste keuze zal zijn.